19.08.13

Prázdninový knihomol 2013 #7

Já bych čas zakázala. 
Dobré by aspoň bylo omezení rychlosti času. 

Čtení a knihy


    Minulý týden jsem si dala drobné cíle. A tyhle malé drobečky jsem nezvládla. Dočetla jsem jen jednu knihu. Chtěla jsem aspoň tři. Tak tenhle týden! Nebo ten další? Spíš se na knižní předsevzetí vykašlu. Je to pro mě ztráta času. 
    V rámci prokrastinace-lenosti vymýšlím, co budu číst. Místo toho bych ale mohla fakticky číst, že?

Milenec z temnot. Dočetla jsem aspoň tuhle knihu. Celé čtyři dny jsem ji dočítala! A mezitím jsem NEčetla nic jiného. Od půlky knihy mě to nudilo a nebavilo mě to. Jestli máte rádi paranormální romance, tak by se vám to mohlo líbit. A recenze bude. Možná. 247 stran.

Trýzeň. Jediná nově rozečtená kniha. Možná jste už od autorky (Cat Clarke) četli její prvotinu Jako v pavučině. Já ji nečetla. Trýzeň je moje první kniha od ní. Jsem ve třetině. Příjemně se to čte. Ale těším se na konec. Clarke prý umí psát úžasné otevřené konce! 99 stran.
Špičkou jazyka. Jak dlouho to mám rozečtené? Měsíc? Dva? Ale teď už to dočtu! Opravdu! 46 stran.

Celkem přečtených stran za sedmý týden: 392.

Čumění a seriály.

Dnes to psaní flákám. Vykecávám se během toho s Annie (Bookland). To je práce pro celého člověka.

Southpark. Ehm. Nepochopila jsem, co na tom lidé vidí. Humor mi přijde ubohej. Fakt. Prej se ale zlepšuje. Asi musím vydržet. A asi se mi nechce. 4 epizody.

Celkem zhlédnutých epizod za sedmý týden: 4.

     Seriály jsem flákala. Vím. Nějak mě už nebaví. Ale aspoň pár epizod týdně vidět chci. Spíš mám náladu na filmy. 

Absolventka. Jak já tu hlavní hrdinku chápala! Tedy na začátku. Na konci jsem myslela, že je hloupá. Ale co, každý máme jiné priority.

Kung Fu Panda. Dívat se na to bylo, jako kdybych hrála wowko. Hráči Mists of Pandaria  pochopí. Film se mi líbil hodně! Za celou dobu jsem se nenudila.

Mnich. Film na motivy knihy pana Lewise. Gotický román. Knihu jsem nečetla, ale kdysi chtěla. No, já vím, že knihy jsou lepší než filmy, ale... Já to snad už ani číst nechci.

Kung Fu Panda 2. O dost temnější a smutnější díl. Přijde mi, že kolikrát jsou druhé díly horší než první, ale tady to bylo nastejno. Nedokážu posoudit, který byl lepší. Ale chci, aby byl i třetí díl, protože... Prostě chci!

G. I. Jane. Nevěděla jsem, jaký film si pustit. Tohle jsem viděla už před mnoha lety, ale řekla jsem si, že se na to podívám znovu. Bavilo mě to. Ale předpokládám, že se to spíše nelíbí než líbí.

Zase ona! Ehm. To byla děsná blbost.

Monte Carlo. Ano, rádá se dívám na špatné filmy.

Během osmého týdne chci dočíst Špičkou jazyka. O dalších knihách raději mluvit nebudu. Není důvod.

Hodně čtěte!

8 komentářů:

  1. Southpark sa mi nelúbi, neviem prísť na chuť 8D
    Monte Carlo som si kukla iba kvôli Selene Gomez, ktorú mám veľmi rada, ale nejako som z toho nebola vedľa, asi skôr naopak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můj muž má Southpark moc rád, tak jsem to kvůli němu zkusila. Pár dílů asi ještě vydržím. :)

      Vymazat
  2. Southpark taky nechápu. Vůbec nechápu ten humor.
    Kung Fu Panda je moje srdcová záležitost :). Druhý díl se mi asi líbil víc. Stejně jako ty se nemůžu dočkat toho třetího.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A bude vůbec ten třetí díl? Zatím jsem to nikde nepostřehla. :(

      Vymazat
    2. Potvrzené to není, ale podle toho konce 2 to vypadá, že pokračování bude ;)

      Vymazat
    3. Možná to zamýšleli, ale záleží na tom, jestli dvojka měla úspěch. No snad bude. :)

      Vymazat
  3. Southpark má pár momentů, ale nevím, jestli se kvůli nim vyplatí sledovat celý seriál Jestli chceš doporučit animák, tak spíše Avatar: the last airbender a pokračování Legend of Korra. Co Simpsonovi? Ty už tě nebaví?
    Panda je super! taky chci třetí díl. Mimochodem víš, že existuje KP seriál? Legends of awesomness. Pravda ty filmy jsou lepší, ale není to vyloženě ztráta času. Kdybys neměla ráda filmy, tak by to byla, ale takhle ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Southpark začla sledovat kvůli mému muži, protože je z toho nadšený. Když se teďka se mnou díval na ty první filmy, tak říkal, že se mu to už nezdá tak dobrý jak ve třinácti. :o)
      Já animovaný seriály nějak nemusím. A na Simpsony jsem neměla náladu - jako celkově na seriály. Ale sledovat je postupně chci.
      KP? Jako Kung fu Panda? Nevím! Ale nedávno jsem zjistila, že je seriál Jak vycvičit draka. Achich. Jak já to všechno stihnu? :D

      Vymazat