12.08.13

Prázdninový knihomol 2013 #6

Eeek. Fakt?

Čtení a knihy.

   Během šestého prázdninového týdne jsem dočetla jen jednu jedinou knihu. Hanba mi! Po celou dobu jsem se snažila mít aspoň dvě týdne. Hmm. Sakra. Myslím, že jedenáct jsem jich zatím nedočetla. *koukne do svého kouzelného zápisníčku* 9! To mi chybí tři. K tomu musím další týden přečíst dvě za ten týden, takže musim během sedmého týdne dočíst pět knih. Uhm. (Čtu si to teď po sobě a mám pocit, že tu mám chybu ve výpočtech. Mělo by být o jednu knihu víc na dočtení. Takže 6 bych jich měla během sedmého týdne přečíst, abych se dostala na "dvě knihy týdně".)

15 minus. Jediná kniha, kterou jsem dočetla. Však ve čtvrtek sedmého týdne ji musím konečně vrátit do knihovny. Musím říct, že jsem o kvalitě 15 minus pochybovala, ale je to vážně pecka! Doporučuji. Kvazirecenze určitě bude. 276 stran.

    Pokračovala jsem jen v jedné rozečtené knize. Až se divím. 
Bájná pečeť. Poslední recenzní výtisk, který mám doma. Nemohla jsem se do ní začíst, ale už mě to začalo bavit. Tak snad se jí už brzo zbavím.147 stran.

    Rozečetla jsem pouhé dvě knihy během jednoho týdne! Čekala bych, že rozečtu dvě během jednoho dne. Jsem se nějak držela. 
Polibek půlnoci. Tohle mám půjčené od kamarádky už strašně moc dlouho. Na svoji obhajobu musím říct, že mi ji dala naslepo. Řekla jsem jí, ať mi půjčí, co chce. Mrcha. A teď mi začala vyhrožovat. Pokud to nepřečtu, tak už mi nikdy nic nepůjčí. Chápete. Musím ji přečíst. Sama tuto knihu hodně kritizovala, Lara Adrian prý kopíruje J. R. Ward. 115 stran.
Milenec z temnot. Abych mohla porovnat Adrian s Wardovou, tak jsem tedy rozečetla i tento kousek. Je to kniha mé spolubydlící, která se bude brzy stěhovat, tak jsem nemohla čekat. A ano, podobnosti vidím. A docela velké. Jen mi přijde, že v posledních letech kopírují všichni od všech. Od obou knih toho moc nečekám. Ani mi nepřijdou nijak extra. Vypadá to na dvouhvězdičkové kusy. 204 stran.

Celkem přečtených stran za šestý týden: 742.

Čumění a seriály.

    Šestý týden je to stejná bída jako ten pátý. A je ještě horší v tom, že jsem ani moc filmy nesledovala. 
Awkward. Dostala jsem se na pátý díl druhé řady. 3 epizody.

Celkem zhlédnutých epizod za šestý týden: 3

A viděla jsem jen jeden film.
Kocour v botách. Kamarádka říkala, jak to je opravdu špatný film. Čekala jsem tedy pořádnou hrůzu. Ale zas tak strašné to nebylo. Čekala jsem, že příběh bude úplně jiný. Myslela jsem, že se dozvíme, jak se dostane k tomu "nájemnému vrahovi", jak se objevil ve Shrekovi. Ne. Příběh sám o sobě mě moc nenadchl, ale vtipy nebyly nejhorší. Ale také nebyly nejlepší. Ale pořád lepší než Tvajlajt. Nemohla jsem si to odpustit.

Pokoušela jsem se dívat na Sissi a Jetty, ani nevím, jestlo to píšu správně, ale u tohohle názvu mi to je úplně jedno, ale to se vážně nedalo. Vtipy sprosté. To nebyly ani dvojsmysly, vtipy měly jen jeden sprostý význam. Fakt hrůza. Žádné slovní hříčky, nic. To si Starej Procházka fakt nezaslouží. Blé.

Během sedmého týdne bych ráda dočetla Milence z temnot a Polibek půlnoci. A kdyby to šlo, tak Bájnou pečeť, ale nechci moc přehánět.

Mějte se fanfárově!

A hodně čtěte!! 

6 komentářů:

  1. Ani jednu ze zmíněných knih neznám.
    Kocoura v botách jsem viděla před pár měsíci. Shrek byl sice lepší, ale tohle taky nebylo špatné ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 15 minus doporučuji, Bájnou pečeť také. Zbytek asi ani ne. :o)
      Nebyl nejhorší, ale čekala jsem od Kocoura víc. :)

      Vymazat
  2. 15 minus jsem viděla u Rodaw a jsem pevně rozhodnutá po ní skočit hned, jak na ni narazím :D V knihovně ji, bohužel, nemají, ale já se nevzdávám - co není, může být, stačí si přeci vzít princeznu! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla štěstí, že ji v knihovně měli. Ani nevím, jak moc je ta knížka známá. Ti, co sledují Rodaw, ji znají, ale co ten zbytek? :o)

      Vymazat
  3. 15 minus říkáš.? Ok ok..jdu si zapsat na GR do seznamu.. ;) a neboj ja přečetla jen mangu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Utíkej! :o)
      Sedmý týden je horší, u mě je to jak na houpačce. :D

      Vymazat