30.06.13

Předprázdninový knižní maraton #8 #9

Flákám to. Hodně to flákám.

    Osmý den jsem něco málo přečetla. Devátý den vůbec nic.
    Ale začala jsem sledovat seriály. Je to zlo. Dřív jsem seriály nesledovala pravidelně. A myslím, že ani sledovat nebudu. Já a pravidelnost nefunguje. Ani trochu. Možná kdysi na gymplu, to jsem sledovala Zoufalé manželky, ale jen první sérii. Teď se k nim vracím. Viděla jsem asi jednu řadu The Big Bang Theory a jednu řadu How I Met Your Mother
    Co opravdu sleduji je True Blood, ale k tomu jsem se dostala až když jsem se přestěhovala do Šlapanic. Mé spolubydlící to sledovaly. Teď už běží šestá série, kterou jsem ještě sledovat nezačala. Čekám, až bude více dílů, ať nejsem netrpělivá celý týden.

    O Sběratelích kostí jsem vám už psala několikrát. Před chvílí jsem dosledovala první díl třetí série. Včera jsem se dívala na víc seriálů. Myslím, že bude nějaká souvislost s tím, že jak rozečítám knihy, tak budu rozkoukávat seriály.
     Z mladých a naivních let znám ještě seriál Supernatural. Viděla jsem několik dílů, ale nesledovala jsem to pravidelně. Ani jsem nevěděla, jaký hlavní příběh tam je. Takže jsem se rozhodla, že se na ně podívám. Viděla jsem zatím dva díly
     Dalším návratem jsou již zmínění Zoufalé manželky. Kdysi jsem viděla celou první řadu, ale už si ji moc nepamatuju, tak jsem si řekla, že si to zopakuju. Docela jsem se i nasmála. Už jsem starší, žiju s mužem, takže bych toho mohla pochopit víc. Dva díly za včerejšek.

    A pro mě zcela neznámým seriálem je The Lying Game. Kdysi jsem se pokoušela číst první díl knihy, ale nějak mě to nechytlo. Tak jsem si včera pustila první díl. Docela dobré, ale nějak moc mě to nenadchlo. Bude to seriál bez přemýšlení. 
     Ještě jsem včera zkusila Arrow. Jenom jeden díl, protože jsem byla unavená na čtení titulků. Docela mi to připomíná Batmana. Jinak myslím, že to bude další nenáročný seriál. Po zhlédnutém jednom dílu toho asi nejde moc co říct. Ale hlavní hrdina má zelenou kapuci, takže je to frajer!

    Jinak jsem se zaregistrovala na Serialzone, kde jsem zjistila, že abych se podívala na všechny seriály, co vidět chci, budu u toho sedět přes dva měsíce v kuse. To je opravdu úžasná zpráva.

A teď už konečně ke knížkám. 

Bíglovský čtecí progress.

Osmý den jsem přečetla 22 stran z Pana Pondělí. Bída. 
Devátý den jsem přečetla 0 stran.

Dnes to vidím opět na seriály. Nic moc se mi nechce.  

8 komentářů:

  1. U True Blood jsem skončila u 3.série :D mám v plánu to někdy dokoukat, ale není čas :D. HIMYM a TBBT jsem viděla všechny, určitě se koukni i na zbylé série ;) stojí to opravdu za to. Supernatural je taky svělý :D neviděla jsem poslední sérii :( . Arrow se mi až tolik nelíbil, takže jsem na to přestala koukat někdy v půlce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě HIMYM ani TBBT nějak neláká. Jedna série u každého mi stačila. Možná někdy dokoukám, ale jako cíl to nemám.
      Arrow je docela patetický, což nemám moc ráda. Uvidím, jak se to rozjede/nerozjede. Zatím to fakt vypadá jen na přehlídku svalů a patosu. :)

      Vymazat
  2. PS: Nemohla bys prosím změnit pozadí u komentářů nebo barvu textu? Hrozně špatně se to čte :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem se o to pokoušela a nejde mi to. Bohužel. :(

      Vymazat
  3. True Blood je moje guilty pleasure, naprosto schvaluji!:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Akorát už je to docela slátanina. Jsem zvědavá, jaká bude ta šestá řada, První polovina páte mě moc nebavila, pak se to rozjelo. Snad mě šestá chytne hned od začátku. :)

      Vymazat
  4. Skus Hru o Trůny. Perfektní seriál :)
    True Blood jsem sledovala asi před 2mi lety ale skončila jsem u čtvrté série, a hrozně mě to mrzí, protože to bylo dobrý ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Hru o trůny se pustím, až dočtu knížku. :o) Takže až tak za deset let. :D
      Pátá byla v pohodě, akorát mě první polovina moc nebavila, konec byl fajn. Akorát se bojím, co bude teď v té šesté řadě.

      Vymazat