27.06.13

Předprázdninový knižní maraton #6 #7

Šestý den jsem byla líná. 
Sedmý jsem líná ještě víc. 

    Včera se mi nechtělo nic psát. Akorát bych napsala, že jsem konečně dočetla nějakou knihu. A také, že jsem byla v knihovně a že jsem si přinesla další hromádku knih. 
    Také si půjčujete v knihovně, pokud tedy do knihovny chodíte, knížky, i když jich spoustu máte doma a víte, že to prostě nestihnete přečíst? Já ano. Vždycky. Ale aspoň mám velký výběr, že ano. 
    Abych nepsala jen takové žvásty, tak vám aspoň řeknu, co jsem si půjčila.

Třetí díl Maluse Temné čepele. Žnec duší. První dva díly se mi líbily. Jsou to zatím jediné dvě knihy ze světa Warhammeru, které jsem četla. Malus je takový ten hrdina, který cnostmi opravdu neoplývá. A je posednutý démonem. Ale někdy si s ním dokonce i povídá. Snaží si zachránit svoji duši, takže pro démona musí najít pět artefaktů. Třetí díl bude o hledání toho třetího. Nečekaně.

Červeného trpaslíka jistě znáte. Viděla jsem seriál (krom té nejnovější řady). A četla jsem asi dvě knihy. Špeky jsou od jednoho autora trpaslíka. Nevím, co očekávat. Pouze očekávám, že to bude vtipné. Ono se to jako humoristický román deklaruje, takže v tomto očekávání se snad neseknu. 

U Ponorky nevím vůbec, co čekat. Ohlasy byly kladné, takže jsem se rozhodla si ji na goodreads dát do šuflíku Nutně ulovit v knihovně. A ulovila jsem. Opět to má být humorný román. O patnáctiletém puberťákovi. Cha, to je mu úplně stejně jako mně! ... Ok, když mě bylo patnáct, tak mi bylo stejně jako hrdinovi. A musím říct, že se na Ponorku těším hodně. Snad mě nezklame.


Myši mají být thriller. Lupič se má dostat do domu na samotě, kde žije matka s dcerou. A bude to dráma. Ani nevím, jestli to má více kladných ohlasů než těch záporných. Uvidíme. Tedy jestli se k té knížce dokopu. Ale to je problém u všech výše zmíněných.

 

 

 

Bíglovský čtecí progress.

Šestý den jsem dočetla Všechny barvy Země. To bylo 170 stran. A začala jsem číst Bílého koně, který mě moc neuchvátil, ale myslím, že mu dám šanci. Jsem zatím jen na začátku - přečetla jsem z něho pouhých 22 stran. Celkem je to 192 stran.

Sedmý den jsem začala číst první díl série Klíče od království - Pan pondělí. Líbí se mi to, ale čekala jsem víc. Čekala jsem pětihvězdičkovou knihu. Zatím to vidím na čtyři. Ale třeba se to zlepší. Dnes jsem přečetla 105 stran

A můj seriálový progress? Čeká mě třináctý díl druhé řady Sběratelů kostí. Ten si pustím hezky před spaním, abych měla strašidelné sny. Těmi strašidelnými sny chci dosáhnout toho, že se mi nebude chtít pak tolik spát. A když se mi nebude chtít tolik spát, tak toho více přečtu. Co bych pro tento knižní maraton neudělala?

Doufám, že nebudu zítra líná a napíšu článek. Přinejhorším bude zase shrnutí za dva tři dny. Ale to vám určitě nevadí. 

7 komentářů:

  1. Jo taky si půjčuju hromadu knih a bud je nestihnu přečíst a nebo je vracím v poslední den výpůjční doby :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ja teraz čítam 406 stranovú knihu štyri dni a dnes som už na konci :D... Zas sa vynára tá otázka: Čo budem čítať? :D

    Veľa šťastia, nech svoj cieľ dodržíš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co budu dál číst řeším i v době, kdy čtu nějakou knížku. Po dočtení jedné mám zpravidla rozečtené další tři. :)

      Ehm, upozorňování na dodržování štěstí považuji za výsměch mé osobě! :o)

      Vymazat
    2. Dodržování cíle!! (Lítají mi myšlenky.) :D

      Vymazat
    3. Prepáč. No vieš ako som to myslela, však? :)

      Vymazat
  3. Vím. Jen jsem se musela kvůli své vztahovačnosti urazit. :o)

    OdpovědětVymazat