24.06.13

Předprázdninový knižní maraton #4

    A je pondělí! Čtvrtý den knižního maratonu! Také nemáte rádi pondělí? Po některých z vás chtěli, abyste šli ještě do školy. Předpokládám, že známky máte už uzavřené. A stejně tam musíte chodit a sedět v lavicích jak blbci. Někteří ne jen jako. Ehm.

    Dnes jsem dokonce i četla. A dokonce jsem četla více než v předchozích dnech. Ale stejně jsem četla jen chvilku. A ani nebylo dnes vedro. Dokonce mi dneska byla zima! A pršelo.

    A teď takové vymlouvání, proč jsem nečetla víc.
Musela jsem své zmoklé prádlo, které jsem nechala viset venku přes noc, protože určitě nebude v noci pršet, sundat a pověsit doma. Byla ho hromada. Naštěstí má spolubydlící svůj sušák na prádlo, a naštěstí se všechno prádlo na dva sušáky vešlo. 
    Tím bych skončila prádelní vymlouvání. 

    Teď vám řeknu, co a kolik jsem dnes přečetla. Dnes budu stručná a žádnou knihu vám nebudu nějak představovat. O dvou jsem už mluvila a třetí beztak všichni znáte.

Bíglovský čtecí progress.

    V noci jsem dočetla romantickohistorickou knihu Výzva k hříchu. Chybělo mi cca 58 stran. Odpoledne jsem si přečetla jednu kapitolu z Teorie literatury - 12 stran. A teď k večeru jsem se konečně dostala k Všem barvám země, které musím 27. června vrátit do knihovny. Času už moc nezbývá. Jsem teprve na straně 128 a dnes jsem jich přečetla 44
    Celkem jsem dnes přečetla... Těžká matematika. Kde mám kalkulačku? 114 stran.

Také jsem viděla několik dílů Sběratelů kostí. Až tohle dopíšu, podívám se na první díl druhé řady.
Jsem ráda, že jsem si dneska trochu vylepšila svůj čtecí progress. Akorát jsem zvědavá, kdy zase přečtu knížku najednou. Dlouho se mi to nestalo. Škoda.

2 komentáře:

  1. I když to není moc, je to alespoň něco ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se také musím přes den flákat a nicnedělat. To je práce skoro na celý úvazek. A pak člověk nestíhá číst, no. :P :o)

      Vymazat