20.06.13

Předprázdninový knižní maraton #0

     Ve světě jsou velmi oblíbené různé čtecí maratony. U nás zatím nebyl, ale



 
Všechny barvy země a Bílý kůň jsou novinky, takže je musím co nejdříve vrátit do knihovny. Budou má priorita. Každopádně nemám ponětí, jestli je opravdu přečtu.




Marcelo ve skutečném světě je mezi blogery velmí oblíbená kniha a dlouho jsem čekala, až bude v knihovně k dispozici. Nakonec se na mě štěstí usmálo. Další knihou je 15 minus, kterou na svém blogu velmi chválila Rodaw. A pak ji chválili i ti, kteří se nechali Rodaw nalákat. Doufám, že nebudu zklamaná.

 Čtyři poslední věci jsou pokračováním Levé ruky boží. K tomu snad ani nemusím nic dodávat. je to prostě pokračování a těším se na něho. O Malém bratrovi vůbec nic nevím. Zaujal mě název, vytáhla jsem knihu z regálu, na obálce bylo napsáno, že ji chválí Nail Gaiman. Když to chválí Nail Gaiman, tak není co řešit. 
 
    Je to pouhých šest knih. Předpokládám, že přečtu tak polovinu. Bude záležet na tom, jestli na tyto konkrétní tituly budu mít náladu. Znám se. Spíš budu číst ty knihy, které v seznamu nemám. Já jsem na tohle opravdu hrozná.

    A jak to bude probíhat? Ráda bych každý večer napsala drobounký článek, kde se budu vymlouvat, proč jsem vlastně nic nepřečetla. Nebo proč jsem četla tak málo. Tyto články nebudou oznamovat můj čtecí progress, ale bude to seznam výmluv. A vidím to i tak, že napíšu tak dva tři články a pak se na to vykašlu. Nemám ráda pravidelnost a přihlásím se do něčeho takového.
    Držte mi pěsti, ať zvládnu během těchto čtrnácti dnů aspoň něco přečíst. A také se přidejte.  

4 komentáře:

  1. Článek, kde bych se vymlouvala, proč jsem toho přečetla tak málo nebo vůbec nic zní jako skvělý nápad... :D Možná ti ho opíšu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víš, že mě ani trošku nepřekvapuje, že bys ho obšlehla právě ty? :o)

      Vymazat
  2. 15 minus je vážně skvělá kniha:) trochu drsná, ale opravdu dobrá!:)
    a Malý bratr je taky docela pecka:)

    OdpovědětVymazat