01.08.12

MEG CABOT. Místo pro princeznu

  Po dopsání bakalářské práce jsem se rozhodla, že můj intelekt je tak moc unavený, že si přečtu druhý díl Princezniných deníků. Bohužel musím říct, že druhé pokračování bylo ještě méně vtipné než předchozí část.
  Děj plynule navazuje na první díl, takže se můžeme hned ponořit do příběhu a pokračovat v něm. Hlavní zápletkou je těhotenství Miiny matky, která je ve vztahu s panem G., jenž je Miinin učitel matematiky. Aby se sestřička/bratříček, prostě to malé cosi v bříšku, nenarodilo jako nemanželské, tak se do toho vloží Její Výsost Stará Ochechule Babička, která začne plánovat pro šťastné dítě-očekávající svatbu. Královskou svatbu. Okázalou královskou svatbu.
  K tomu všemu si Mia uvědomila, že je zamilovaná do Michaela, bratra Lilly. A když ji začnou chodit zprávy od Přítele, doufá, že je to právě Michael.
     Ani v tomto díle jsem nechápala Miu a Lilly. Tedy asi nejvíce Lilly. Může to být tím, že je to velká intelektuálka a takovým lidem je těžké rozumět. Má oblíbená postava je bodyguard Lars. Je to tím, že se tam moc neprojevuje. Jen tam je.
    Když se pustíte do čtení, za pár hodin to už dočtené odhazujete pryč od sebe. Doporučuji těm, co se knihou nechtějí zabývat delší dobu (nejen, že to je přečtené rychle, ale také nad ní nebudete dlouho, někdo vůbec, přemýšlet).

*

Obrázek použit z http://www.cbdb.cz

  

0 komentářů:

Okomentovat