13.01.11

Jak se vypořádat se ztrátou WoW

Není jednoduché se smířit s tím, že už nejste součástí Azerothu. O raidu, kde jste hrdinou, se vám už jenom zdá. O tom, jak statečně porážíte nepřátele v BG se vám už raději ani nezdá. Bolelo by to.

Vzpomínáte na to, jak krásná byla krajina.  Je vám smutno z toho, že už se nemůžete proběhnout po krásném Northrendu. Zasněžené pláně v Icecrownu ozařovalo slunce a vy jste nebojácně dělali turnaje a připravovali jste se na boj s Arthasem.


Když už tedy nemůžete hrát, musíte se na to dívat z jiného úhlu. (Zkuste nejdřív pootočit monitor. Možná by stačilo jen natočit/otočit hlavu.) 

Krásná krajina
Dalaran byl moc krásný. Růžovofialové střechy vás vítaly, když jste se přibližovali k městu.  Vzpomínáte, jak to krásně lagovalo? Sekavými pohyby jste se dostávali do banky a k poště. A vzpomínáte na dlouhé fronty na sýr na daily quest?


Proběhnout se
Vzpomínáte na to, jak na vás z každé strany skákali mobové a někdy (na PvP servru) i hráči opačné frakce? Ne? Tak začněte. Skoro nikde jste nebyli v bezpečí.

Boj s Arthasem
Vzpomeňte si na hodiny wipování v Citadele. No nebylo to krásné, když vám (prevít) vždycky nakopal zadek? 

PvP
Vzpomeňte si na roguny, které vás zabili, jen co se na vás podívali. A pokud jste hráli za roguny, vzpomeňte si na bubladina. Museli jste ho zabít aspoň třikrát než (prevít) umřel. Jste paladinové? Vzpomeňte si, jak vámi všichni (prevíti) opovrhovali.

Těžba a sběr
Těžili jste rudu a sbírali kytky? Vzpomínáte, jak jste na mapce viděli žlutý puntík a rychlostí blesku jste letěli k tomu místu? A vzpomínáte si, že než jste tam doletěli, tak už to vytěžil někdo jiný? A jak vás ten dotyčný hráč štval? A jak nejvíc naštve to, že to byl hráč ze stejné frakce a že ho (prevíta) nemůžete zabít? Nemluvě o tom, že by to mohl být někdo ze stejné guildy. (Pokud byste byl GM, tak je to skoro o kick z guildy!)

Patche
Také vás naštve to, když si vzpomenete, že se zpravidla vždy nedalo ani nalogovat v den vydání nového patche?  A zvlášť, když to byl raidovní den. To jste vždycky mohli být naštvaní a nadávat na (prevíta) Blizzard. Nic jiného s tím ani nešlo dělat.

Drazí (závisláci), rozumím vám. Ani nevíte jak moc. Trpím také. Jsem totiž wowkař(ka). Ale léčím se.




 

3 komentáře:

  1. Dobre rano, zelena slecno! Tady zelena slecna c.2. Mimochodem, dva dotazy:

    1) Proc tri biglove (slecnu chapu, heh)?
    2) Jak se stalo, ze sesmusela zacit vyporadavat se ztratou wow? proc jsi ho ztratila?

    OdpovědětVymazat
  2. Zelena slecno,
    o tom jsem chtela psat priste, takze dockej casu jako husa!

    OdpovědětVymazat
  3. Krveziznivko, chápu tě, neb jsem též ztratila WOW a též se mi po něm stýská :)

    OdpovědětVymazat